Vi støtter trav- & galopsporten

Som stolt hovedsponsor for de danske væddeløbsbaner er vi hos 25syv og Derby25 dybt forankret i dansk trav- og galopsport.

25syv A/S er ejet af Ecocys A/S, som er ejet af svenske ATG (Ab Trav och Galopp). Alt overskud fra 25syv går således tilbage til sporten, når du spiller på de danske hestevæddeløb, uanset om det er via banerne, Derby25 eller Bet25. Dét stemmer godt overens med vores ambition om at støtte dansk sport.

Udover den økonomiske støtte til sporten ønsker vi naturligvis også at udbrede kendskabet til denne. Interessen for hestevæddeløb har i en lang årrække været faldende, men med hovedsponsoratet og det tætte samarbejde med Dansk Hestevæddeløb agter vi at genetablere noget af det potentiale, som sporten besidder. 

I 2019 lancerede vi det nye hestevæddeløbsprodukt, Derby25. Det er vores ambition at gøre hestevæddeløb mere tilgængeligt for potentielle interessenter, som hidtil har fundet sporten for kompleks. Dermed håber vi naturligvis også at kunne være med til at skabe et øget fokus på trav- og galopsporten.